Blomster på terrassen

Lampeskærme fra Vintage 415

Jeg har egentlig ikke indtil for nylig tænkt særlig meget over lampeskærme og hvordan de bidrager til indretningen. Men så kom jeg forbi vintage 415 og så de kreative og meget elegante og fine skærme, hun producerer! Pludselig så mine gamle, hvide lampeskærme utrolig kedelige og slidte ud, og jeg efterfølgende begyndt at følge andre lampebutikker og hashtagget lampeskærm 🙂

Derfor er jeg nu helt opsat på at få fat i et par stykker, der kan være med til at give indretningen i stuerne og i mit arbejdsværelse et ekstra nøk op. Det er lige den ekstra detalje, som får det samlede indtryk til at hænge sammen. Regner jeg med.

Det gode ved disse skærme er, at man kan finde lige netop den farve og det mønster som passer til ens hjem. F.eks. kunne skærmen med de grønne blade herunder se rigtig godt ud i vores grønne tv-stue. Til mit arbejdsværelse kunne jeg tænke mig en med et mere grafisk, moderne udtryk, da indretningen i øvrigt er lidt antik.

Jeg kan i hvert fald kun anbefale jer at gå ind på Instagram og se på udvalget. Eneste udfordring er, at skærmene bliver lavet efter bestilling, så der er ikke lige mulighed for at gå ind og lægge et par stykker i kurven og trykke send. Man skal have fat i butikken og lave en aftale. På den anden side bliver købet så meget mere personligt.

Jeg poster selvfølgelig et par billeder, når jeg på et tidspunkt har fået en skærm eller to hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster på terrassen